MOTIVACIJA. NAVDIH. REZULTATI.
Zavedamo se, da je vaš glavni razlog, zakaj ste se vpisali v center, doseči rezultate in to po možnosti hitro. Morda je to izguba odvečnih kilogramov, morda je to oblikovanje telesa ali preprosto izziv postati močnejši, bolj fit. Seveda lahko rezultate, h katerim težite, dosežete na mnogo različnih načinov. Vendar, ne spreglejmo dejstva, ki je bistvenega pomena! Kadar trenirate sami, obstaja večja možnost, da se boste ustavili, ko vam bo postalo težko. Tukaj sedaj nastopi EFEKT SKUPINE.

Trening mora biti zabaven in ne dolgočasno monoton. Skupinski treningi predstavljajo najučinkovitejšo pot do visoke motivacije, navdiha in rezultatov. Trening v skupini vam bo zagotovil tako pozitivno intenzivno doživetje fitnesa, da boste postali zasvojeni!
Skupinski treningi so primerni za vse, ne glede na vašo telesno pripravljenost. Skozi trening v skupini boste črpali energijo in motivacijo drug od drugega, zaradi česar boste sposobni trenirati intenzivneje in dlje.
Vsi naši skupinski treningi, so zasnovani na podlagi znanstvenih raziskav in dognanj iz le teh, ter so mednarodno priznani. Vsi treningi se izvajajo pod vodstvom visoko usposobljenih inštruktorjev in so podprti s fantastično aktualno glasbo.
In kar je najpomembneje – vsi skupinski treningi v Trening centru so prepojeni z energijo, motivacijo in s pozitivnim družabnim nabojem.

Občutite EFEKT SKUPINE sedaj – naredite nekaj zase.

  Trening cilji:

  Želim trenirati z:

  Treningu lahko namenim:

  Ime

  Priimek

  E-mail

  GSM

  Prepišite spodnje znake:
  [recaptcha]