Kaj je pravzaprav (P)ostani Fit?
Če bi nas vprašali kaj ponujamo v našem fitnes centru, bi bil odgovor zelo kratek, ponujamo vam (P)ostani Fit.
To je naš glavni in edini produkt, ki ga lahko dobite od nas.
Pri nas torej ne boste naleteli na odgovor, da ponujamo najboljše in sodobne fitnes naprave, najboljše treninge, naboljše trenerje,… Ne da tega nimamo, vendar mora sledeče biti zloženo v neko smiselno ponudbo, celoto.
Mora vam zagotoviti izpolnitev vaši ciljev, doseganje vaši rezultatov. In ta smiselna zloženost navedenih sredstev kot so dobri trenerji, znanje, treningi, dogodki, je naš končni produkt.

(P)ostani Fit je naše poslanstvo, naše bistvo in produkt ali če želite storitev, ki jo pri nas plačujete. Če odvzamete (P)ostani Fit, ostanejo le zidovi, naprave, trenerji in treningi.
(P)ostani Fit je torej vaš prvi korak in vsi nadaljni koraki na vaši poti do postati in ostati fit skozi življenje, po kateri vas bomo strokovno, vestno in zabavno vodili mi

.
Kako se boste počitili?
Če v preteklosti niste bili telesno aktivni, boste prve doprinose občutili že takoj po prvih treningih. Vaše razpoloženje bo boljše, imeli boste več energije, počutili se boste preprosto rečeno, čudovito. Že po 3 mesecih boste opazili znatnejše spremembe na telesu, po 6 mesecih, pa se preprosto ne boste več spomnili, kako so izgledali vaši dnevi, ko niste bili telesno aktivni. Gibanje vam bo postalo zdravilo za vse in način življenja.

In komu je namenjen (P)ostani Fit?
Vsem. Fitnes klub je bodoči novodobni pub :-). Tukaj ne boste samo trenirali, tukaj boste živeli, se družili. Ni pomembno ali ste že več letni izkušeni maček fitnesa in skupinskih treningov, ali pa ste začetnik. Vsak lahko prestavi svoje meje. (P)ostani fit je namenjen vsem in vsak privrženec fitnesa in skupinskih treningov ima svojega, pa morda tega niti ne ve. In kako bo izgledal vaš?

  Ime

  Priimek

  E-mail

  GSM

  Prepišite spodnje znake:
  [recaptcha]