KDO SMO?
Smo tim visoko usposobljenih trenerjev na področju skupinskih in timskih treningov ter splošnega fitnesa, ki skrbi za nacionalni razvoj fitnes panoge na skupinskem področju (izobražujemo, šolamo, navdihujemo in spreminjamo). Predvsem pa se s srcem posvečamo Vam, našim zvestim strankam!
Za vse to se vam iskreno zahvaljujemo!
Zagovarjamo dejstvo, da biti zdrav in telesno aktiven ni in ne more biti zgolj rezultat nekega krajšega obdobja, temveč je lahko izključno stanje, ki ga je potrebno doseči in ohranjati. Le kvalitetni, varni ter premišljeno zastavljeni  treningi in vadbeni programi Vam omogočajo doseganje zastavljenih ciljev in  njihovo ohranjanje, ko vsakodnevna vadba postane življenjski slog.
S pomočjo naše ekipe boste lažje dosegli zastavljene cilje ter uživali v na novo najdenem, športnem in zdravem načinu življenja oz. v aktivnem življenjskem stilu za vedno.
Druženje, smeh, zabava, vznemirjenost, akcija, show, veselje in pozitivno vzdušje še dodatno naredijo trening uspešnejši. Pri nas  je vsega v izobilju, zato našega centra ne boste zapustili brez nasmeška na obrazu!
Vsak posameznik nam predstavlja edinstveni izziv, katerega se lotimo z našim zasnovanim Trening Center konceptom, najboljšimi vadbenimi programi, skupinskimi ter timskimi treningi z osebno-trenerskim pristopom, mednarodno priznanimi in vodilnimi trenerji na področju Les Mills skupinskih vadb v Sloveniji, z znanjem in misijo.
Ste pripravljeni sprejeti izziv?
NASLEDNJI KORAK MORATE NAREDITI VI!

  Ime

  Priimek

  E-mail

  GSM

  Prepišite spodnje znake:
  [recaptcha]

  SOCIALNO OMREŽJE
  Enostavno rečeno – obožujemo ga!
  K spletni komunikaciji pristopamo resno, premišljeno, z vznemirjenjem.
  Najdete nas lahko na Facebook-u.
  S časom nam je uspelo kreirati pisano družbo naših članov, fanov ter ljubiteljev fitnesa ter skupinskih in timsih treningov.
  Ponosni smo na dejstvo, da je naša stran živahna, da ima dušo ter, da preko nje uspevamo kvalitetno komunicirati z našimi trenutnimi člani, bodočimi člani, kot tudi z ljubitelji aktivnega življenja na splošno.
  Zid ter inbox strani Trening Centra so odprti za vaše komentarje, vprašanja, pripombe. S spremljanjem naše strani boste v koraku s tekočimi akcijami, dogodki in seznanjeni s koristnimi informacijami iz sveta treningov.