Spodaj lahko vidite naš cenik, pa vendar, vam številka kaj pove?
Je to veliko, malo, ravno prav?
Vse je odvisno od tega, kaj za svoj denar dobite.

Zato predlagamo, da nas obiščete in izveste vse kar morate vedeti vezano na članstvo in vam lahko tudi v živo predstavimo vse kar vam članstvo v našem centru ponuja – poleg vstopa na skupinske treninge 😉

 

 

“Zakaj bi hodil do vas, zanima me samo cena?”
Zato, ker smo mnenja, da je nujno potrebno vedeti in videti vse, kar se nanaša na ceno, ki jo boste plačali. Želimo, da na lastne oči vidite naše storitve, naše dvorane, naše garderobe, spoznate naše osebje. Želimo, da začutite specifično atmosfero našega kluba in želimo da spoznate kaj in kako delamo, da boste resnično vedeli, kaj kupujete.

“Vse že poznam, vse vem kako poteka, zanima me samo cena”
Zavedamo se, da ni nujno da boste prvič prišli v tovrstno okolje. Pa poznate naš pristop? Imenujemo ga osebno trenerski pristop, katerega je deležna vsaka stranka. Gre za pristop, kjer vsaki stranki zagotovimo njej potreben režim treninga/ov. Da bo vaš čas kar najbolj  učinkovito porabljen. In ta pristop, nas dela unikatne in izredno učinkovite. Celo tako učinkovite, da nas ne boste želeli nikoli zapustiti. 🙂

Sprejela vas bo ekipa svetovalcev, ki vam bo predstavila našo celotno ponudbo in storitve, ki bodo prilagojene vašim željam in specifičnim potrebam. Da boste seznanjeni z našim načinom dela, ter celovito dodano vrednostjo, ki je boste deležni kot naš član.

Na podlagi vaših potreb, vam bomo ponudili tudi cenovno rešitev oz. več možnih kombinacij te.

In še nekaj, v kolikor se boste vseeno odločili da nas obiščete, vam bomo omogočili tisti dan tudi brezplačni prvi obisk enega izmed naših treningov, brez kakaršnih koli obveznosti, da postanete naš član.

In na koncu, ko bomo skupaj sedeli ob kavici, se boste strinjali, osebni kontakt je vendarle nezamenljiv.

Pokličite nas, ali pa nam posredujte kontaktne podatke, da se dogovorimo za fitnes svetovanje in vaš brezplačani obisk.